Hoppa direkt till innehåll

Syhelg

Jag har varit på min livs första syhelg. Jättetrevligt. Bara sitta o sy och prata och komma av sig och sprätta eller sitta tyst o lyssna till det rogivande snacket runtomkring.
Först gjorde jag färdigt den necessär som vi påbörjade på quiltkursen för några veckor sedan. Jag är riktigt nöjd med den. Har visserligen lärt mig ett par saker som kan göras ännu bättre till nästa gång. Men kul att lära sig en ny modell. Och att träna på quiltningen!
Inuti är det fickor på båda sidorna med resår. Nästa gång ska jag nog göra med dragkedjor.
Necessären blev klar snabbare än jag räknat med så därefter satt jag och quiltade på mitt "Bambitäcke". Nu har jag hållit på att sy på det så pass länge att jag stundtals inte tycker det är så fint och läckert som jag tyckte i början. Men uppskattande och positiva ord gjorde att jag återgick till min tidigare åsikt om täcket; Det är urläckert!
Jag fick hjälp att hålla upp det för fotografering, både fram- och baksida. På baksidan har jag gjort slut på mina allra sista scraps till kvittoremsor. Ett tag var det helt tomt i lådan för scraps. Men den har redan börjat fyllas på lite sakteliga.
Jag tror det ska gå att klicka på bilderna för att få se hela.
  • comment