Hoppa direkt till innehåll

http://camilleroskelley.typepad.com

Den här sidan besöker jag ofta, den har jag hittat tack vare Maja. Det var här jag hittade mönstret till min Swoonquilt. Jag blev verkligen blixtförälskad i det och köpte det utan att tänka efter. Jag behövde ju egentligen inget nytt överkast.
När jag sydde den här quilten blev jag näst intill manisk. Om jag hoppade över tidningsläsningen på morgnarna kunde jag få till 10-15 min sytid. Samma på lunchen. Hem fort som attan, starta kaffebryggaren och bre två mackor och kasta i mig det på två minuter. Därefter kunde jag få upp till 25 min sytid.
Jag sydde det hösten 2011 och jag minns att jag var irriterad över att julen närmade sig så snabbt. Jag ville inte ta mig tid att julhandla, julstäda och andra oviktiga saker. Det enda roliga var att sy.
Till baksidan tog jag reda på varenda liten scrapbit, det blev fyra längsgående "bårder". Framförallt blev det många trekanter över som jag gjorde windmills av.
Quiltningen är gjord i den lilla Berninan, det var verkligen knöligt. Men det gick!
Jag älskar verkligen det här överkastet. Ett tag var jag lite missnöjd över att jag använt för bleka färger, men jag känner mer o mer att det här är jag.