Hoppa direkt till innehåll

Äntligen färdig

Den här tröjan till Tina började jag sticka på nån gång i januari. Tanken var att den skulle vara klar till hennes födelsedag i slutet av februari. Men jag hade faktiskt lite svårt att bli sams med mönsterstickningen. Jag fick aldrig nåt riktigt flyt. Eller också tittade jag för litet på tv för det är bara då jag stickar. Så jag gick emellan med Leias tröja som var gjord i ett nafs.
Nån gång i mars tog garnet slut, det enda som var kvar att sticka var de sista fem cm på ena framstycket och halsringningen. Det dröjde länge innan jag tog mig ner på stan för att köpa nytt. Då hade affären slut på garnet och det tog tre veckor för dem att få hem det. Nytt färgbad blev det naturligtvis, men jag kan inte se nån skillnad.
Tänkte även visa bildbevis på hur min nya symaskin bär sig åt.
Det här är början på en nesse som vi gjorde på kursen jag gick förra helgen. På framsidan ser väl min frihandsquiltning nästan ok ut!?
Men kolla baksidan!!! Och här har jag använt bomullstråd 50. Så jag var ju helt på det klara med att åka till symaskinsförsäljaren på en gång. Men nu har den fungerat perfekt i en vecka, även med mycket sämre trådar. Vad ska man göra?
Nu har mitt "Bambi-överkast" blivit VÄLDIGT stort... Helt klart kommer jag ju inte klara av att quilta det. Men jag ska i alla fall göra ett försök! :)