Hoppa direkt till innehåll

En väska till

När mamma såg min nysydda väska i grönt och orange ville hon ha den. Men jag hade ju precis vant mig vid den och börjat trivas med den så hon fick den inte.
Så därför började jag i förra veckan att sy en liknande åt henne. Modellen är i stort sett den samma men jag har gjort den mera på "mitt sätt". Det blev betydligt enklare så och verkligen rejält tygbesparande. Fattar liksom inte varför man ska quilta ett jättestycke i grönt för att sedan lägga ett orange tyg över. Nu sydde jag ihop grönt/orange/grönt först och quiltade sedan.
Och så ville jag ha mycket bättre innerfickor till denna väska. Det resulterade i att jag åker fast för att sy fast innertyget för hand. Det var ju faktiskt en liten miss i planeringen. Ska tänka igenom det hela ännu bättre nästa gång. Kanske ska man ta dragkedjan det absolut sista man gör. Men då måste jag börja köpa dragkedja på metervara. Undrar hur alla ni duktiga gör?
Bilden blev faktiskt inte speciellt bra. Jag tycker väskan är finare i verkligheten än här på bilden. Det orangea ser ju lite malplacerat ut.
  • comment
    • member
  • comment