Hoppa direkt till innehåll

Färdigsytt och en present

Klicka på bilderna
I fredags kväll åkte jag upp till stugan för att testa mitt nya skydd till sängens huvudände i det minililla sovrummet. Här är det bara upphängt över skivan, det är inte kantat ännu.
Men OJ så randigt det blev! Jag hade funderingar på att lägga rutorna till ett annat mönster men fick för mig att det skulle bli för rörigt. Nu blev det för randigt istället.
Jag tog med det hem och nu är det färdigsytt och ska bara nitas upp nästa gång jag är till stugan. Massor med scraps gick åt så jag länkar till Maja: www.majasparadis.blogspot.se Och tänk, det var lika roligt att sy blockhusrutan nu som när jag gjorde den första.
I söndags var jag på kurs och sydde en väska. En rejäl sak med tre riktigt stora fack och även några innerfickor. Vi hann inte riktigt klart på kursen men det sista gjorde jag i går kväll. Det är inte ofta jag använder så där stor väska, på resa kanske. Den ska i alla fall testas framöver och jag tror säkert jag kommer att trivas med den.
Och så fick jag en present av Leia. Hennes allra första alster i syslöjden ger hon till mig. Så gulligt. En supergullig nåldyna med olika tyg på varje sida. Tack så jättemycket Leia. Kram.
Och så ska jag gå till Bambi och länka. bambisyr-evaj.blogspot.se Kanon att du har den där länkningen, det är lite grann den som får mig att ta mig i kragen och skriva här.
  • comment
    • member
  • comment
    Eva-Bambi-Johansson Vilken underbar quilt Helena!!!Tänk ... 2013-10-22
  • comment
    • member