Hoppa direkt till innehåll

Mera Cityblocks

Jag har sytt november månads block. Är mer nöjd med de här är de tidigare. Antagligen för att jag inte använt så mycket av mina skräptyger, utan mera tyger som jag faktiskt tycker om.
Innan jag gjorde blocken började jag på denna duk. Upptäckte nu när jag fotograferade att det gula tyg jag trodde jag lagt undan till kantningen är taget till blocken. HUR klumpig får man bli! Jag tyckte duken blev för färgrik och ville inte lägga till någon mer färg. Men det blir det nu. Jag har alldeles för bråttom att gör mig av med scraps! Jag har även gjort slut på det gröna till blocken så jag blir tydligen tvungen att lägga till ytterligare en färg. Det får med andra ord bli en riktigt färgrik vårduk.
Var o hälsade på barnbarn i helgen och passade på att fotografera en dockklänning och byxa som jag stickade tidigare i höstas. Ja, byxan visar hon förstås inte. Hon är väl lite pryd av sig.
Nu ska jag sätta mig och fundera hur jag vill quilta min vårduk. Skulle vilja få det riktigt, riktigt fint. Men dels brister mina kunskaper och sedan beror det ju verkligen på vad symaskinen är på för humör.
Fast först ska jag naturligtvis gå in till Bambi och länka.
/Helena
  • comment
    Eva-Bambi-Johansson Jag gillar det svarta i din TP block ... 2013-11-05