Hoppa direkt till innehåll

Min nya syhörna

Nu har jag fått tillbaka en matplats i köket. Köpte ett begagnat skrivbord i går och klämde in i gästrummet. Så numera heter kanske det syrummet.
Tror det här kan bli jättebra. Bara en hylla också, till höger om bordet. Gör jag mig dessutom av med mitt gamla sminkbord från 60-talet så får jag rum med två hyllor. Just nu ligger det väldigt mycket grejer i soffan.
MEN vad utrymme det blir i arbetsrummet, ja det kanske får döpas om till kontoret eller datarummet, vad vet jag. Så nu minskar risken betydligt att jag blandar ihop debet och kredit med inch och fat quater. ;)
Jag har sytt lite också. Toppen Scrappy Trip around the World är klar. Tyckte jag gjorde av med massor av tyg, men konstigt nog minskar det bara marginellt i min hög. Har även gjort iordning en baksida. "Smålandsbaksida" har jag lärt mig på Majas sida att det heter. Jag har lagt in en del testsömnad jag gjort. Känner att man inte kan göra dockvagnstäcken av alla dess små, det skulle bli för många. Kanske lite fel att använda vitt som bakgrundstyg, men det var vad jag hade.
Jag har beställt vadd och hoppas att det kommer i veckan så kan jag börja blocka den också. Till quiltningen tänker jag mig att testa någon eller några av alla mönstersömmar som finns i min nys symaskin.
Och så har jag köpt en liten laddning nytt tyg. Till mitt nya stora projekt. Kanske har jag tagit mig vatten över huvudet. Det får framtiden visa!