Hoppa direkt till innehåll

Made Fabrics

Efter inspiration från Gun
Den här började jag med nån gång på sensommaren i fjol. Bara småscraps fick användas. Jag trodde det skulle bli en projekt på några år. Men det verkar som att smulorna förökar sig själva. (Bilden blir större om man klickar på den.)
Jag räknade i ett tidigt skede ut hur mycket grått tyg det skulle gå åt och även orange till tittkanterna. Endera räknade jag fel eller så fick jag mindre än jag beställt eller så krympte det alldeles för mycket när jag förtvättade det. För det fattas en halv meter till yttre ramen!!! Fast jag räknade säkert inte med att det går åt en del tyg av att göra sneda istället för raka skarvningar. Tänk om man kunde minnas var det gråa tyget är köpt!
Nu är toppen ca 230 x 140 cm. Den är uppbyggd av 77 st 6.5"-kvadrater. Men jag väntar med ordemtlig fotografering tills jag fått tag på den där sista biten till ramen.
Men jag länkar naturligtvis till Gun, varifrån inspirationen kom rutigt.wordpress.com där är det "redovisningsdags" för våra scrapsarbeten.
Och i morgon till Bambi också bambisyr-evaj.blogspot.se Man får så mycket inspiration att man inte kan hålla ordning på alla idéer man får.
  • comment
  • comment
  • comment